Boek - Paarden helpen - Sandra Boers.                         

19,95 euro

exclusief verzendkosten

 

Paarden leven samen met ons in een hectische maatschappij. Haast en spoed, herkenbaar voor vele mensen…. is echter zelden goed. Vaak leven we aan een sneltempo, van het ene tijdstip naar het andere, terwijl paarden volledig aanwezig zijn in het moment. Zij begrijpen niet hoe wij in het leven staan, eigenlijk eerder door het leven rennen. Wanneer we respectvol wensen om te gaan met paarden, is het belangrijk om hen te leren begrijpen. Hoe gaan zij door het leven? Hoeveel invloed heeft ons gedrag op hen…. positief, maar ook negatief.

Dit boek is geschreven om paarden te helpen hun stem uit te brengen en eigenheid te behouden. Jaren geleden, tijdens een periode toen Sandra heel diep zat, maakte zij een belofte…. de belofte om paarden te helpen.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden vertelt Sandra hoe haar leven veranderd is door paarden, hoe haar kijk op het houden en omgaan met paarden een andere wending kreeg. Hoewel dit boek geen trainingsboek is, kan de lezer door de vele aanwijzingen en tips de band met zijn/haar paard sterk verbeteren. Het vertaalt de onuitgesproken woorden van paarden en helpt om in contact te komen met deze edele dieren.

Paarden helpen, werkt in 2 richtingen….. Sandra leeft met paarden, leeft voor paarden, maar vooral leeft zij dankzij paarden. Zij gaven haar kracht en moed, gewoon door te zijn wie ze zijn.

 

Neem een kijkje in het gastenboek, daar vindt u verschillende reacties van lezers.

Gastenboek

 

Meer info over het boek Paarden Helpen via mail: valleyofangelsvoa@gmail.com of +32(0)475/37.31.20.

Contact