Wens je graag een leuke boodschap neer te schrijven in het gastenboek.....

Go for it!

Dank u wel 

Reactie plaatsen

Reacties

Christine
een jaar geleden

Voor Sandra,
Woorden schieten tekort..
Maar als ik in 1 woord mag samenvatten wat wij ervaren, dan is het “Meraki”. Ken je dat woord?
Je weeft je liefde en energie doorheen je werk met ons paard en met ons.
Je hebt je huis opengezet voor ons toen we de weg kwijt waren met Manolo. En Manolo heeft bij jou gekregen waar hij nood aan had. Hij kreeg de kans om te bekomen. Je hebt hem gelezen, veiligheid en vertrouwen gegeven. Misschien is het de eerste keer voor hem om dat te ervaren met een mens. En nu vertrouwt hij jou en durft hij de stappen te zetten.
En als je werkt tesamen met Minne en Manolo, zie ik de driehoek: verbinding tss paard, ruiter en instructeur. Dat komt door stevige ondersteuning van jouw kant. Dat is zeldzaam.
We zijn ergens aan begonnen en zijn verheugd dat we ook verder kunnen, wetende dat het met jou erbij is. Geen brug is te ver.
Veel liefs van ons allemaal
Christine

Fabienne Vermeeren
een jaar geleden

Ik kende Sandra al een beetje van het knappe werk met de paarden van mijn zus, maar sinds kort ondervind ik zélf hoe goed Sandra wel is met paarden en hun mensjes. Mijn paardje en ik voelen ons heel goed bij de manier waarop Sandra ons terug vertrouwen geeft na een moeilijke periode. Ook de medische/technische omkadering is fantastisch, en het paardenwelzijn staat duidelijk voorop bij VOA. De rust op stal is ook héél aangenaam. Sandra legt alles wat ze doet (of wat ik zou moeten doen) heel helder uit, en ze antwoord met plezier op al mijn vragen. En ze laat ons fouten maken. Ik twijfel er niet aan dat we met de geduldige expertise en het paardengevoel van Sandra (en Talitha!) samen heel mooie dingen gaan beleven. De vooruitgang was na enkele weken al duidelijk! Ik kijk weer vol vertrouwen naar onze paardentoekomst. Dankjewel, team Mariachi bij VOA!

Christina Van de Put
2 jaar geleden

Hoe Sandra een dfiep inzicht heeft in het welzijn van paarden, is fantastisch. Ik heb weer veel bijgeleerd. Tijdens een privé les zag ze direct mijn zwakke punten en hebben we er samen met de paardjes aan gewerkt. Ook het boek is super, het heeft me meegesleurd in de mooie en soms moeilijke ervaringen. Een aanrader. Sandra, ik kom nog terug 😃
Xtina

Hilda
2 jaar geleden

In jouw paardenparadijs is het altijd tof vertoeven : leuke en wijze lessen die me heel veel geholpen hebben om mijn mateke Inca beter te begrijpen... Het is een wederzijds 'opvoed-projectje' geweest, maar het resultaat mag er zijn! Superleuke wandelingen in de bossen, vol vertrouwen in mekaar!! Je ziet ons zeker nog voor weer wat Working Equitation plezier!! xxx

Sonja Wiggenraad
2 jaar geleden

Mijn paard had ondertussen al het stempeltje “gevaarlijk” gekregen, en ik had al alles geprobeerd met hem, en dan uiteindelijk het rijden maar opgegeven… Sandra kende ik vaag, had al wel eens het idee gehad om bij haar te gaan lessen, maar ergens dacht ik dat het toch weer niet zou lukken… uiteindelijk toch al mijn moed bij elkaar geschraapt en voorzichtig gepolst of ik haar boek kon kopen, en of ze mss mijn Paso eens wou zien. Gelukkig gaat Sandra niet voor de snelle oplossing, maar bouwt ze het echt stapje voor stapje op, dus moest ik eerst maar eens het boek gaan lezen en nadenken of ik wel les wou van haar…. Ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Eerst zijn we helemaal opnieuw begonnen , met grondwerk lessen, en schrik training, daarna kwam het ( eeuwige ) trailerlaad probleem aan de beurt, en ondertussen zijn we ook alweer aan het rijden. Ik ben heel dankbaar dat ik Sandra heb leren kennen , ze heeft mij en Gitano weer samen gebracht. Sandra kan Gitano zo goed lezen ( en mij ook), ik heb nu eindelijk een ontspannen paard, en voel mezelf ook veel beter.

Anne De Backker
2 jaar geleden

Sandra is een prachtige ziel met een zeer diepgaande kennis van zowel paard als mens. Zij beseft het belang van het eigen innerlijke stuk in de omgang met een dier. Door haar begeleiding leer ik niet alleen mezelf op een dieper niveau kennen, ook de paardentaal wordt voor mij duidelijker na elke sessie. Dank u aan zowel Sandra, als haar prachtige paarden!

Talitha Boogaerts
2 jaar geleden

Ik heb het privilege gehad om al verschillende lessen van Sandra te mogen zien en zelf krijg ik ook les in grondwerk en rijden met haar paarden. Sandra is in de lessen altijd zeer kalm en beheerst, wat mij altijd op mijn gemakt stelt. Ze is eerlijk maar rechtvaardig en doet alles met het oog op wat het beste is voor de paarden.
Sandra heeft echt een gave voor het werken met paarden. Ik heb haar al met veel verschillende paarden zien werken, alemaal met hun eigen karakter, en telkens weer weet ze het paard te lezen en slaagt ze er in om een connectie met hen te maken. Ze kan zich echt goed inleven in wat de paarden voelen en ze voelt instictief aan wat ze nodig hebben.
Als je wil leren hoe je een betere connectie kan krijgen met je paard, hoe je op een veilige manier met hem/haar kan werken of als je wil leren hoe je het beste met je paard rijdt om hem/haar zo weinig mogelijk ongemak te bezorgen, dan raad ik zeker aan op contact op te nemen met Sandra.

Laila
3 jaar geleden

Liefde op het eerste zicht, dat was het tussen King en mij , allé vooral van mijn kant dan want wist hij veel dat iemand mij zijn foto had doorgestuurd met de melding “ deze lieverd zoekt een gouden stalletje na een carrière in de draverij! Misschien wel iets voor jou?” Snel een afspraak gemaakt want deze knapperd kon ik niet zomaar laten schieten. 4 dagen later stond ik dan in Brakel om hem te testen…pech want een zware wolkbreuk had zonet een deel van de piste weggespoeld en de rest van de piste was eigenlijk niet echt berijdbaar… wat nu… vragen of King op proef mag komen bij mij thuis… na wat heen en weer gebel tussen de groom en de eigenaar werd het licht op groen gezet, mijn hart maakte al een klein vreugdesprongetje. Een week later stond hij dus bij ons op stal voor 3 dagen. Tijd om te testen… wat was hier aan de hand, zodra we het zadel erop hadden gelegd verkrampte hij volledig. Onze DA had slechts 3 sec nodig om vast te stellen dat dit paardje een maagzweer had. Om een lang verhaal kort te maken de tijd die nodig zou zijn om te herstellen was veel langer dan de tijd dat hij proef was. Help, wat nu gedaan.. Een telefoontje naar Sandra voor raad want zelf had ik geen idee hoe ik dit moest aanpakken en mijn hart zei dat dit mijn paardje was. Gelukkig was Sandra, ondanks dat ze zelf in een rolstoel zat na een ingreep bereid om mij te helpen. Dus King de trailer op en wij richting VOA. Zo goed als het ging hebben we dat wat kon getest en wat Sandra toen zei klonk als muziek in mijn oren…Als je deze laat gaan daar ga je spijt van hebben. Nu, enkele maanden later hebben we voor de eerste keer kennis gemaakt met Working equitation.
Wat heb ik ervan genoten. Dankzij de fantastische begeleiding van Sandra hebben mijn draver Beautifull King en ik op korte tijd al zoveel geleerd zowel over onszelf als op gebied van grondwerk en nu vandaag dus ook WE. Wij zijn absoluut fan van VOA en je gaat ons hier dus regelmatig terug tegenkomen.
Tot de volgende
Laila en Beautifull King

Krisje Moens
3 jaar geleden

Ik kocht het boek van Sandra met het idee lekker over paarden te leren.. maar wat een rollercoaster!
Dit boek is geschreven vanuit het hart.. en ik heb meerdere keren het moeten wegleggen omdat de emotie die speelde, zo echt gevoeld werd..
Ondertussen heb ik Sandra en haar paarden beter mogen leren kennen en ik moet zeggen, een topmadam!

Ik kijk uit naar de haar tweede boek! I am ready… met een doos kleenex 💞💞

Liefs, Krisje 💞💞

Huybrechts Veerle
3 jaar geleden

Lieve Sandra, enkele jaren geleden kwam ik via via met jou in contact. Met jouw engelengeduld en je geweldige paarden heb je mij van mijn angst voor paarden afgeholpen. Een oprechte dank je wel. Heel veel succes met je boek en het nieuwe project in Arendonk. Ik kijk al uit naar je volgende verhaal.

Gerd Gios
3 jaar geleden

Mijn 8 jarige dochter Nieke is dol op haar pony, het zijn 2 handen en 4 hoefjes op 1 buik... Toch zag ik dat Nieke haar pony soms de bovenhand nam in het rijden en bij het begeleiden. Wanneer er sappig gras in de buurt was, was de pony de leider 😊. Was er wat animo rond de piste, dan was er stress. Een liefdevolle, maar ongezonde, zelfs spannende relatie stak soms de kop op.
Na het lezen van Sandra haar boek, vielen er al wat puzzelstukjes op zijn plaats. Het was overduidelijk, we zouden nu aan de slag moeten gaan, duidelijk en correct communiceren is een basis die Nieke en haar pony misten.
Sandra en Nieke gingen samen met Nieke haar pony aan de slag. Communiceren, duidelijkheid scheppen, veiligheid geven... Wat zagen we deze 2 samen groeien! Nog meer genieten ze nu van elkaar, Nieke is een geliefde kuddegenoot van haar pony geworden, eentje die weet wat ze wil en heel veel respect terugkrijgt. Sandra leerde Nieke haar pony te lezen en heldere boodschappen te geven...
Ondertussen zijn we enkele stappen verder, stress neemt niet meer de bovenhand bij animo rond de piste, samen genieten ze van het rijden! Lekker gras wordt niet opgeëist, maar mag verorberd worden na toestemming.
Samen wandelen, door de bossen galopperen, zonder zadel rijden,... Onze pony is veranderd van een lief dier, naar een droompony en een beste vriendin.
Nieke laat zien dat ook een 8 jarige haar pony beter kan leren lezen EN dit met de hulp van een geduldige, lieve coach. Sandra haar expertise heeft rust gebracht, nog meer liefde voor pony's en nog meer goesting om samen aan de slag te gaan.

Jentel Kets
3 jaar geleden

Een klein jaartje geleden via via in contact gekomen met Sandra. En wat een wereld van verschil heeft dit voor zowel mijn paardjes en als voor mij gemaakt.
Na 4 jaar aanmodderen eindelijk iemand gevonden die met respect en heel veel geduld aan de slag gaat met elk paard, op maat van zowel paard als eigenaar.
Sandra is iemand die rust uitstraalt en het goede in elk paard ziet en daarnaast ook naar boven haalt.
De paardenwereld heeft zeker nood aan meer mensen zoals Sandra, elk paard verdiend het om op zo'n respectvolle manier, met ruimte voor fouten, te kunnen leren en de wereld te ontdekken.

Ik heb mijn merrie van een pittige heethoofd met enorme angsten, paniek en trauma's op een klein jaartje zien groeien naar een stabiele, vrolijke merrie die geniet van elke nieuwe oefening die ze leert. Na elk uurtje les werden er geen stapjes vooruit gezet, maar enorme sprongen. De lessen van Sandra zijn goud waard, zij doet wonderen bij elk type paard. Daarnaast brengen haar lessen ook zoveel helderheid en tips in omgang met paarden maar ook daarbuiten op persoonlijk vlak leer ik elke keer bij.

Ik heb enkel positieve woorden en kan iedereen aanraden om haar eens aan het werk te zien.
Een voorbeeld voor de paardenwereld!

Liliane Wijgers
3 jaar geleden

Wat een zalig boek schreef Sandra , normaal doe ik een gans jaar om een boek van deze dikte uit te lezen , na 2 middagen zit ik al in de helft , het raakt me enorm , veel herkenning en een boek om te groeien in ons eigen proces .... ik ben fan van deze auteur.... dank je Sandra Boers om zoveel moois te delen !!